Schuimblusser

Een schuimblusser voor het blussen van branden in klasse A of B koopt u eenvoudig en snel bij BrandveiligNL. Ons assortiment omvat schuimblussers voor gebruik thuis of in uw bedrijf. Bestel uw brandblusser bij BrandveiligNL:

 

Toont alle 10 resultaten

Terug

Schuimblussers van BrandveiligNL

Schuimblussers van BrandveiligNL voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn geschikt voor het blussen van branden in de klasse A, B en in het geval van een composiet schuimblusser ook branden in de categorie F.

  • Brandklasse A: vaste stoffen als stof, papier en hout
  • Brandklasse B: vloeibare stoffen als benzine of olie
  • Brandklasse F: olie of vet zoals frituurolie of bakvet

Het gebruik van een schuimblusser zorgt voor een zuurstofdichte laag schuim over het brandende object, zodat de vlammen doven.

Gecertificeerde schuimblussers

Het Rijkstypekeurmerk is van toepassing op alle brandblussers van BrandveiligNL, dus ook op onze schuimblussers. Dit keurmerk verzekert u ervan dat de brandblusser geschikt is voor het type brand dat wordt aangegeven.

Brandblusser kopen

Bij BrandveiligNL koopt u de brandblusser die het beste past bij de brandgevaren die van toepassing zijn op uw omgeving. Een schuimblusser is zeer geschikt voor ruimtes waar gewerkt wordt met hout, benzine en olie. Bent u op zoek naar een brandblusser met andere bluseigenschappen? Kijk dan eens bij ons andere aanbod:

Advies bij het kiezen van een schuimblusser

BrandveiligNL biedt verschillende soorten en maten schuimblussers aan. Onze brandveiligheidsexperts assisteren u graag bij het vinden van een brandblusser die het beste aansluit op uw veiligheidswensen. Neem voor advies contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.

Veelgestelde vragen

Hoeveel brandblussers heb ik nodig?

Ondernemers zijn volgens de NEN-richtlijn verplicht om een aantal brandblussers op te hangen. De grootte van het pand, het risico op brand en andere factoren op het gebied van brandveiligheid bepalen hoe groot dit aantal precies is. Neem contact op met BrandveiligNL voor advies over de NEN-richtlijn.

Hoe moet ik de schuimblusser onderhouden?

Een brandblusser behoudt zijn kwaliteit het langst in een droge en vorstvrije omgeving. Bedrijven zijn verplicht om hun brandblussers elke twee jaar te laten controleren. BrandveiligNL assisteert u hier graag bij door het aanbieden van een onderhoudscontract. Neem hiervoor contact met ons op via 085 303 8270 of door een bericht te sturen naar info@brandveilignl.com.

Waar kan ik de schuimblusser plaatsen?

Schuimblussers worden geplaatst op plaatsen waar het risico van brand bestaat, bijvoorbeeld de keuken. De brandblusser moet goed bereikbaar zijn en op minimaal 1 meter hoogte hangen.

Over BrandveiligNL

BrandveiligNL is expert op het gebied van de wettelijke eisen en normen rond veiligheid. Naast schuimblussers bevat ons assortiment diverse andere veiligheidsproducten:

Contact

Onze brandveiligheidsexperts adviseren u vrijblijvend over de Arbowet, het Bouwbesluit en de Milieuwet. Neem contact op via 085 303 8270 of stuur een bericht naar info@brandveilignl.com.