Onderhoud CV ketel

Wekelijks zijn er in Nederland twee gevallen van koolmonoxidevergiftiging. Koolmonoxide is een dodelijk gas dat u niet kunt ruiken. Door uw CV ketel te onderhouden verkleind u de kans op koolmonoxidevergiftiging. BrandveiligNL is aangesloten bij CV OK en daarmee de partner voor uw CV onderhoud. Onderhoud via een CV OK monteur houdt namelijk in dat u veiliger stookt, maar ook dat u minder kans heeft op storing, energie bespaart en een helder adviesrapport ontvangt. Daarnaast wordt een CV OK monteur aangeraden door de consumentenbond.
Alle CV OK monteurs van BrandveiligNL zijn persoonlijk gecertificeerd. Hiermee wordt hun kennis, de kwaliteit van onderhoud en uw veiligheid geborgd.

Wilt u ook uw CV laten onderhouden door een van onze monteurs? Voor € 99,- excl. BTW (in de regio Den Haag) komen wij bij u langs. U ontvangt dan ook een CV OK stookrapport en 50% korting op de best geteste koolmonoxide melder! Mail ons op info@brandveilignlcom-w113c2.preview.wpmanaged.nl om gebruik te maken van deze aanbieding.