Contact

Binckhorstlaan 128
2516 BE Den Haag

085 30 38 270

IBAN: NL35 KNAB 0259 8813 84 (webshop)

IBAN: NL14 KNAB 0255 1454 46 (advies)

KVK: 727 186 09

BTW: NL 859 211 502 B01


  Den Haag

  In Den Haag vindt u ons hoofdkantoor en trainingscentrum. Met onze vestigingen, met ieder haar specialisme, houden we de BIO - regel in evenwicht. Zo vindt u de O van brandveilige Organisatie in Den Haag.

  Onze adviseurs op deze locatie zijn het eerste aanspreekpunt en allen Fire Safety Engineer (FSE).

  Amsterdam

  Met onze vestigingen, met ieder haar specialisme, houden we de BIO regel in evenwicht. Zo vindt u de B van Bouwkundige brandveiligheid in Amsterdam.

  Bouwkundig specialist Eric adviseert u o.a. over Weerstand tegen branddoorslag- en brandoverslagscheidingen (WBDBO).

  Alkmaar

  Op onze locatie Alkmaar maken we samen met onze milieuspecialist Jeffry steeds vaker de combinatie milieudienst en brandveiligheid.

  Vanuit Alkmaar detacheren we (brand) veiligheidsdeskundigen en maken we de koppeling met de Arbowet.

  Utrecht

  Onze Utrechtse vestiging geeft allround advies, schrijft plannen en vraagt vergunningen aan.

  Een onafhankelijk brandpreventiebureau dat sinds 2016 onder de naam Bureau van Rossum brandpreventie (www.bureauvanrossum.nl) adviseert.

  Rotterdam

  Met onze vestigingen, met ieder haar specialisme, houden we de BIO regel in evenwicht. Zo vindt u de I van een brandveilige Installatie in Rotterdam.

  Onze installatie-specialist Ron adviseert u o.a. over brandmeldinstallaties (BMI) en ontruimingsalarminstallaties (OAI).

  Tilburg

  Met onze vestigingen, met ieder haar specialisme, houden we de BIO regel in evenwicht. Zo vindt u de O van organisatie advies in Tilburg.

  Voor deze locatie in het specialisme Facilitair Management adviseert Rinie u o.a. over aanbesteden, facilitair inkopen en verduurzamen van vastgoed.

  Leeuwarden

  Met onze vestigingen, met ieder haar specialisme, houden we de BIO regel in evenwicht. Zo vindt u de B van Bouwkundige brandveiligheid in Leeuwarden. Op deze locatie adviseert Jinne u met het bouwkundige aanpassingen van uw gebouw en zorgt dat uw organisatie weer aan alle wet- en regelgeving voldoet.