Vergunningen

Maakt u gebruik van een gebouw dat personen dagverblijf of onderdak biedt? Om een gebouw brandveilig te gebruiken heeft u in bepaalde situaties toestemming nodig. Soms heeft u aan een gebruiksmelding genoeg, maar het kan ook zijn dat u omgevingsvergunningen Brandveilig Gebruik of Activiteit Bouwen nodig heeft.

BrandveiligNL helpt bij het aanvragen van vergunningen op het gebied van brandveiligheid

Zodra wij een vergunning voor uw aanvragen, leggen we adviezen wettelijk vast zodat u daar niet naar om hoeft te kijken. Ook zijn wij contactpersoon voor de brandweer. De brandweer controleert of het gebruik van het gebouw aan de algemene eisen voldoet van het Bouwbesluit 2012 voldoet. Wanneer u niet aan deze voorschriften voldoet, kan de gemeente een dwangsom opleggen. Of nog erger: een gebouw sluiten.

Iedere organisatie brandveilig
BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid.

Wilt u meer weten over het aanvragen van een vergunning? Neem vrijblijvend contact met ons op.  Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar.