Tekenwerk

Goed doordachte en nauwkeurige tekenwerken zijn de basis voor een vlotte realisatie van projecten. BrandveiligNL zorgt voor technisch tekenwerk voor haar opdrachtgevers.

 

Tekenwerk met Nederlandse kwaliteitscontrole
Wij hebben veel ervaring met het digitaliseren en vectoriseren van archieftekeningen. Per week verwerken we grote hoeveelheden tekeningen. Denk aan bouwkundige tekeningen of tekeningen van elektrotechnieken, infrastructuren, civiele werken en industrieën.

 

Uw tekenwerk veilig gearchiveerd door BrandveiligNL

  

Scanning en CAD-systeem
Zijn er geen digitale bestanden? Dan scannen we de bestanden eerst voor het digitale archief. Daarna wordt het archief overgetekend in een CAD-systeem. Dit is een manier om tekeningen op computers te maken of ontwerpen.

 

Technisch tekenwerk
Het is verstandig de originele staat van installaties of bouwwerken (inclusief wijzigingen)  op de originele tekening te markeren. Hierna verwerken wij dit in de nieuwe tekening zodat u een up-to-date bestand krijgt. Samen met onze technische adviseurs voeren wij kwaliteitscontrole uit. Is er aanvullende engineering nodig? Dan nemen we dit meteen mee.

 

Ons technisch tekenwerk bestaat uit

  • Implementatie van tekenvoorschriften
  • Oppervlakte metingen + hoeveelhedenstaten
  • Tekeningen op basis van (gevel)foto’s
  • Raster-to-vector conversies
  • Scanwerk
  • Revisies

 

Iedere organisatie brandveilig
BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid.

 

Wilt u meer informatie? Laat het ons weten. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar!