Noodverlichting

Is er brand, rookontwikkeling of stroomuitval in een gebouw? Dan zal dit bij omstanders slecht zicht veroorzaken. Noodverlichting voorkomt paniek en zorgt voor een goede oriëntatie.

 

Met goed licht in nood kan iedereen veilig het gebouw verlaten 

 

Noodverlichting NEN 6088 norm
De Arbowet verplicht eigenaren, verhuurders en/of werkgevers op iedere werkplek noodverlichting en vluchtwegsignalering te plaatsen. Om te voldoen aan de voorschriften van de Nederlandse overheid moet uw gebouw voorzien zijn van noodverlichting zoals omschreven in norm NEN 6088. Noodverlichting opgesteld door BrandveiligNL voldoet ruimschoots aan deze norm.

 

Hoe veilig is uw noodverlichting? 

 

Periodieke onderhoudsplicht
Noodverlichting is een veiligheidsinstallatie. Daarom heeft u te maken met periodieke onderhoudsplicht. Dit betekent dat u het systeem minimaal één keer per jaar laat inspecteren. Regelmatig onderhoud zorgt voor veilige noodverlichting en voorkomt onnodige risico’s.

 

Vakkundig advies
Laat u vakkundig adviseren over uw noodverlichtingsinstallatie. Alleen dan bent u zeker van een betrouwbare werking. Wij voeren de jaarlijkse controles en het onderhoud uit.

 

Iedere organisatie brandveilig
BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid.

Heeft u advies nodig over noodverlichtingsinstallaties? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!