Inspecties

Bent u eigenaar of huurder van een gebouw? Dan bent u verantwoordelijk voor de brandveiligheid van het pand. Bij brand wilt u natuurlijk dat iedereen snel in veiligheid is en dat schade beperkt blijft.

Zeker van brandveiligheid
Om voor brandveiligheid te zorgen, laat u een gecertificeerd brandblussysteem aanleggen en zorgt u voor regelmatig onderhoud. Per installatie ontvangt u een certificaat. Om aan de gestelde eisen van uw totale brandbeveiliging te blijven voldoen, zorgt u voor periodieke inspecties.

Verplichte inspectie
Soms zijn inspecties van de brandbeveiliging is wettelijk verplicht. Dit is bijvoorbeeld het geval bij een aantal gebruiksfuncties volgens het Bouwbesluit 2012. Het kan ook verplicht zijn op grond van milieuregelgeving en bij opslag gevaarlijke stoffen (PGS 15)

Vakkundig advies
Laat u vakkundig adviseren over brandveiligheid. Wij voeren inspecties uit conform het Bouwbesluit, conform de NEN 6059 en conform ‘verscherpt toezicht’.

Iedere organisatie brandveilig
BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid.

Heeft u advies nodig over inspecties? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!