Brandscan NPR 6059

Zijn bezoekers en medewerkers veilig in uw gebouw? U staat er misschien niet iedere dag bij stil, maar wilt hier wel zeker van zijn. Een brandscan geeft zekerheid.

Vrijblijvende QuickScan

Bent u verantwoordelijk voor het gebouw? Dan heeft u te maken met verschillende wetten en regels over veiligheid. Met een brandscan komt u erachter of uw pand brandveilig is. Voordat u een uitvoerige analyse laat doen, kunt u met onze vrijblijvende QuickScan snel inzicht krijgen in mogelijke knelpunten.

Een betrouwbare brandscan laat u maken door de ingenieurs van BrandveiligNL

 

Uitgebreide brandscan NPR 6059 norm

In de Nederlandse praktijkrichtlijn (NPR) staat hoe een gebouw op brandveiligheid wordt geïnspecteerd. De NPR 6059 scan vergelijkt bouwkundige, installatietechnische en organisatorische kanten van gebouwen met wettelijke veiligheidsniveaus. Op basis van steekproeven vindt een visuele inspectie plaats.

De algemene staat van uw gebouw snel duidelijk dankzij de NPR 6059 brandscan

Afwijkingen brandscan

De afwijkingen van de brandscan worden tegenover het eisenpakket gezet. Deze afwijkingen noemen we de zogenaamde A-, B- of C-tekorten. Tekorten kunnen we samen met een Plan van Aanpak verbeteren.

De voornaamste redenen voor een brandscan zijn

  • Veiligheid van uw medewerkers en bezoekers
  • Continuïteit van uw bedrijfsprocessen
  • Waarde van uw onroerend goed
  • Zekerheid over de algemene staat van uw pand

Iedere organisatie brandveilig

BrandveiligNL heeft naast haar hoofdkantoor in Den Haag kantoren in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor brandveiligheid in het hele land.

Wilt u een QuickScan of uitgebreide brandscan van uw gebouw? Laat het ons weten. Wij helpen u graag!