Bouwplantoetsing

Heeft u bouwplannen? Dan heeft u te maken met de regels van het Bouwbesluit. Zo moet uw bouwplan voldoen aan bouwkundige en constructieve aspecten. Ook moet u rekening houden met brandveiligheidsinstallaties voor in het nieuwe gebouw.

Loopt u vast met uw bouwplan? Besteed de bouwplantoetsing aan BrandveiligNL uit

Alle kennis onder één dak

Of u nu een gemeente vertegenwoordigt of een architectenbureau. Het uitbesteden van bouwplantoetsing levert gemak en zekerheid op. BrandveiligNL heeft alle kennis in huis met een vast aanspreekpunt. U bent zeker van korte lijnen en een snelle service.

Ervaren en deskundige ingenieurs

Als multidisciplinair ingenieursbureau zijn wij ook goed thuis in bouwplantoetsing. Wij beantwoorden uw vragen snel en adviseren u volledig. Zo heeft u geen financiële verassingen achteraf.

Nog meer voordelen bij bouwplantoetsing door BrandveiligNL;

  • Toetsing volgens BRL 5019
  • Snellere verlening van de vergunning
  • Wij controleren alle onderdelen van het bouwplan
  • Voortijdige signalering van mogelijke knelpunten
  • Gegarandeerd goedkeuring door brandweer

Iedere organisatie brandveilig

BrandveiligNL heeft kantoren in Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor landelijke brandveiligheid. Wilt u een bouwplantoetsing laten uitvoeren? Onze ervaren ingenieurs staan voor u klaar! Heeft u advies nodig over Bouwplantoetsing? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag!