Beheer brandveiligheid

Uw bedrijf brandveilig houden is net zo belangrijk als het eenmalig brandveilig maken. U houdt dit in stand door brandveiligheid goed te beheren.

Wij denken mee met onze opdrachtgevers

Beheer & inventarisatie

Via een stappenplan kunt u eenvoudig de inventarisatie en het beheer van brandveiligheid uitvoeren. Dit stappenplan kan ook ingezet worden als plan van aanpak naar bevoegd gezag, brandweer en gemeente.

Wij werken via het volgende stappenplan;

  • Uitvoeren van de brandveiligheidsanalyse conform de NPR 6059
  • Eventuele tekortkomingen aanpassen
  • Instandhouding door jaarlijkse controle en onderhoud
  • Optioneel: Brandveilig Gebruik Bouwwerk (BGB) – certificering

Figuur 1: stappenplan inventarisatie en beheer brandveiligheid

 

Wij zorgen voor een brandveilige toekomst

Prestatieovereenkomsten

Is uw organisatie morgen ook nog brandveiligheid? Prestatieovereenkomsten over levering, installatie en onderhoud zorgen voor een veilige toekomst en continuïteit van werkprocessen.

Kostenverlagend

Wij verlagen onderhoudskosten en verbeteren de toestand van de geïnstalleerde basis. Met ons projectvoorstel zorgen we voor efficiëntere onderhoudsconcepten. Voor installaties die door beide partijen te beïnvloeden zijn, stellen wij verbeteringen voor. Ons doel: integrale kosten (Total Cost of Ownership) terugdringen.

Iedere organisatie brandveilig

BrandveiligNL heeft naast haar hoofdkantoor in Den Haag kantoren in Amsterdam, Alkmaar, Utrecht, Rotterdam en Emmen. Het maakt niet uit waar u gevestigd bent. Wij zorgen voor brandveiligheid in het hele land.

Wilt u advies over Beheer brandveiligheid? Neem vrijblijvend contact met ons op. Onze experts helpen u graag!